Ondernemersclubs in Almere

Bent u lid van een ondernemersclub? Of wilt u lid worden?

Door lid te worden van een ondernemersclub of businessclub versterkt u het relatienetwerk. De leden van de businessclub ontmoeten elkaar in een leuke informele sfeer, nodigen klanten uit, delen kennis en ervaringen, leggen nieuwe contacten en doen onderling zaken.

Hieronder presenteert Almere Business Plaza een overzicht van de actieve ondernemersclubs in Almere.

Vereniging Bedrijfskring Almere

De kracht van de VBA is de pluriformiteit van haar leden en de mate waarin deze leden zich actief voor de collectieve belangen van Almeerse ondernemers inzetten. De vereniging is een afspiegeling van de economische bedrijvigheid in de stad. Ze kent daarom een groot aantal kleine zelfstandigen. En ook het MKB en de grotere bedrijven zijn in evenredigheid binnen de gelederen van de VBA te vinden. Er is binnen Almere geen beter bedrijvennetwerk te vinden dan de VBA. Dat komt door de individuele en collectieve competenties van haar leden, door de slagkracht die het gevolg is van het volume van de vereniging en door de sterke verbindingen van bestuurders en actieve leden met de maatschappij waarvan wij allen deel uitmaken. De VBA luistert, overlegt, verbindt, informeert, strijdt én behartigt uw belangen op alle niveaus en aan iedere gesprekstafel en is daardoor van grote meerwaarde voor u als ondernemer en voor Almere.

Almere Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Almere Business Plaza is om ondernemers uit de regio Almere een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

 

*  Website URL